Jaarverslag 2018

Onze belofte

Beter Bed Holding wil al haar klanten kwalitatief beter en gezonder laten slapen door het gebruik van de juiste slaapsystemen. Dit doet de Groep in verschillende landen met internationale retailmerken, producten en services.

De internationale retail- en productmerken van Beter Bed Holding zijn al meer dan 35 jaar leidend in het bieden van oplossingen op het gebied van slapen. Het slaapdomein krijgt een steeds prominentere rol in de maatschappij. Klanten hechten steeds meer waarde aan het belang van een goede nachtrust. Belangrijke trends die binnen dit domein spelen zijn gezondheid, geluk, levensstijl, duurzaamheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid.

Beter Bed Holding is ervan overtuigd dat deze consumententrends en de jarenlange ervaringen van haar internationale retail- en productmerken een perfecte combinatie vormen voor een succesvolle toekomst als 'value-for-money' speler.

De Groep is zowel via fysieke winkels als digitale platformen actief in de regio’s:

  • Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, middels het merk Matratzen Concord.
  • Benelux, middels de merken Beter Bed (in Nederland en België) en Beddenreus (alleen in Nederland).
  • Zweden, middels het merk Sängjätten.

Beter Bed Holding belooft haar klanten de hoogste kwaliteit rust aan te bieden tegen zeer betaalbare prijzen via het kanaal dat het best past bij de individuele klant.

Offer best quality rest @ affordable prices